Busquem un/a professional amb la missió de planificar, organitzar i controlar el departament de Cuina al Resort Oliva Nova i aconsegueixi el màxim nivell de qualitat en els nostres serveis
Funcions
- Organitzar, dirigir, supervisar, planificar i coordinar el conjunt d'activitats del departament de cuina i els diferents punts de venda a l'Hotel.
- Control del personal: distribució de llocs, tasques i funcions.
- Control i elaboració del quadrant d'horaris i descansos del personal.
- Assignació de vacances i permisos i posterior notificació al Departament de rrhh i validació del Director F&B i Xef Executive.
- Supervisió de les diferents etapes i processos de la cuina: Compra, recepció, conservació, processos de producció, neteja del local, maquinària.
- Planificació i gestió dels menús en base a paràmetres d'alimentació sana i de qualitat i sota la supervisió del Xef Executive.
- Dominar les diverses tècniques culinàries, tant preelaboració, cocció i preparació.
- Control de les comandes i de l'estoc.
- Assegurar el compliment de les normes d'higiene en el treball i manipulació d'aliments.
- Planificar i organitzar els serveis, aplicant els procediments i normes establertes a la companyia.
- Assegurar que es compleixin totes les normes d'higiene en el treball i manipulació d'aliments APPCC. Maneig i control de llibres sanitaris
S'ofereix
- Contracte de jornada completa amb torns rotatius.
- Contracte fix.
- Desenvolupament professional.
- Descomptes dins del nostre grup d'empreses.
- Convenis amb altres empreses com concessionaris, papereries i òptiques.
Requisits
- Vehicle propi.
- Prèvia experiència de 3 anys en lloc similar demostrable, o 5 anys com a cuiner i 2 com a segona cuina.