Cap de cuina Resort Oliva Nova

Grupo CHG Oliva

Busquem un/a professional amb la missió de planificar, organitzar i controlar el departament de Cuina al Resort Oliva Nova i aconsegueixi el màxim nivell de qualitat en els nostres serveis 

Funcions

- Organitzar, dirigir, supervisar, planificar i coordinar el conjunt d'activitats del departament de cuina i els diferents punts de venda a l'Hotel.

- Control del personal: distribució de llocs, tasques i funcions.

- Control i elaboració del quadrant d'horaris i descansos del personal.

- Assignació de vacances i permisos i posterior notificació al Departament de rrhh i validació del Director F&B i Xef Executive.

- Supervisió de les diferents etapes i processos de la cuina: Compra, recepció, conservació, processos de producció, neteja del local, maquinària.

- Planificació i gestió dels menús en base a paràmetres d'alimentació sana i de qualitat i sota la supervisió del Xef Executive.

- Dominar les diverses tècniques culinàries, tant preelaboració, cocció i preparació.

- Control de les comandes i de l'estoc.

- Assegurar el compliment de les normes d'higiene en el treball i manipulació d'aliments.

- Planificar i organitzar els serveis, aplicant els procediments i normes establertes a la companyia.

- Assegurar que es compleixin totes les normes d'higiene en el treball i manipulació d'aliments APPCC. Maneig i control de llibres sanitaris  

S'ofereix

- Contracte de jornada completa amb torns rotatius.

- Contracte fix.

- Desenvolupament professional.

- Descomptes dins del nostre grup d'empreses.

- Convenis amb altres empreses com concessionaris, papereries i òptiques.  

Requisits

- Vehicle propi.

- Prèvia experiència de 3 anys en lloc similar demostrable, o 5 anys com a cuiner i 2 com a segona cuina.