Cap de partida Resort Oliva Nova

Grupo CHG Oliva

Busquem un/a professional amb la missió de planificar, organitzar i controlar el departament de Cuina al Resort Oliva Nova i aconsegueixi el màxim nivell de qualitat en els nostres serveis 

Funcions

- Supervisió, organització i direcció de l'operació de cuina.

- Realització de tasques de Cap de cuina/xef en absència d'aquest i amb la col·laboració del Director F&B.

- Responsable de la preparació d'aliments d'acord amb l'estàndard de qualitat de l'empresa.

- Supervisió i control de la higiene de cuina i del personal al seu càrrec.

- Subministrar a les diferents partides les provisions necessàries.

- Repartiment de tasques entre els membres de la seva partida.

- Col·laboració en l'inventari periòdic.

- Planificar i organitzar els serveis, aplicant els procediments i normes establertes a la companyia.

- Assegurar que es compleixin totes les normes d'higiene en el treball i manipulació d'aliments APPCC. Maneig i control de llibres sanitaris 

S'ofereix

- Contracte de jornada completa amb torns rotatius.

- Contracte fix.

- Desenvolupament professional.

- Descomptes dins del nostre grup d'empreses.

- Convenis amb altres empreses com concessionaris, papereries i òptiques.  

Requisits

- Vehicle propi.

- Prèvia experiència de 6 mesos a 1 any en lloc similar demostrable. (Prèvia experiència mínima de 3 anys com a cuiner i mínim un 1 any dirigint un equip de treball).