Busquem un/a professional amb la missió de planificar, organitzar i controlar el departament de Cuina al Resort Oliva Nova i aconsegueixi el màxim nivell de qualitat en els nostres serveis
Funcions
- Supervisió, organització i direcció de l'operació de cuina.
- Realització de tasques de Cap de cuina/xef en absència d'aquest i amb la col·laboració del Director F&B.
- Responsable de la preparació d'aliments d'acord amb l'estàndard de qualitat de l'empresa.
- Supervisió i control de la higiene de cuina i del personal al seu càrrec.
- Subministrar a les diferents partides les provisions necessàries.
- Repartiment de tasques entre els membres de la seva partida.
- Col·laboració en l'inventari periòdic.
- Planificar i organitzar els serveis, aplicant els procediments i normes establertes a la companyia.
- Assegurar que es compleixin totes les normes d'higiene en el treball i manipulació d'aliments APPCC. Maneig i control de llibres sanitaris
S'ofereix
- Contracte de jornada completa amb torns rotatius.
- Contracte fix.
- Desenvolupament professional.
- Descomptes dins del nostre grup d'empreses.
- Convenis amb altres empreses com concessionaris, papereries i òptiques.
Requisits
- Vehicle propi.
- Prèvia experiència de 6 mesos a 1 any en lloc similar demostrable. (Prèvia experiència mínima de 3 anys com a cuiner i mínim un 1 any dirigint un equip de treball).